Tips til belysning på kjøkken

Dagens kjøkken blir mer og mer brukt som familien samlingspunkt og oppholdssted. Kjøkkenet er også ofte en åpen løsning som en del av en stue. På kjøkkenet er det viktig med både god arbeidsbelysning i tillegg til dekorativ hygge-belysning når du har middag med familien eller gjester. 

Som grunnbelysning anbefaler vi spotter/downlights som kan dimmes. Gjerne blendingsfrie med stor spredningsvinkel. Arbeidslys over kjøkkenbenk er også viktig. Her er det LED belysning som gjelder. Dette gir rikelig med lys når det trengs, men vi anbefaler å velge belysning som kan dimmes også her.

Over spiseplassen finner du en av husets viktigste dekorative lamper. Her er det viktig at lyset gir godt, naturlig lys på dagtid og et hyggelig og trivselsskapende lys på kveldstid. Å kunne dimme er spesielt viktig her. Hvilken lampe du velger, avhenger selvsagt av husets stil og din personlige smak. Enten du velger en stor, flott lysekrone, eller flere mindre lamper i metall eller betong på rekke, kan vi tilby produkter som er perfekt egnet til spiseplassen.

Dersom du trenger mer hjelp til valg av belysning, kontakt oss så hjelper vi deg med riktig valg av belysning.  


Se flere av våre belysningstips her: