Nettbutikk

I vår nettbutikk finner du et oppdatert utvalg belysning med moderne design. Du kan forvente følgende fra vårt sortiment:

Kvalitet. Som en norsk leverandør er det viktig for oss å levere den høye standarden som forventes av våre kunder. Alle våre produkter er selvfølgelig godkjent for bruk i Norge.

Service. Uansett om du handler på nett eller direkte er service viktig. Finner du ikke det du leter etter eller har spørsmål om produktene så spør oss gjerne! Vi er tilgjengelig på telefon eller mail. Det er også mulig å komme innom for en prat.

Sortiment. Vi følger nøye med på ny teknologi og moderne design. Vi legger stadig ut nye produkter i nettbutikken slik at vi alltid har et oppdatert og innbydende sortiment.

Informasjon. Vår ambisjon er å formidle tilstrekkelig med informasjon. Derfor forsøker vi å legge ut gode produktbilder/-videoer, forklarende tekster og ellers holde vår nettbutikk så “ryddig” som mulig.

Trygghet. I tillegg til at du alltid har 14 dagers angrerett på alt du kjøper hos oss er vi alltid tilgjengelig dersom det er spørsmål. Vi legger stor vekt på å gjøre en god jobb og holde det vi lover slik at du blir fornøyd!