Om oss

April 2022 skiftet Kreativ Belysning AS navn og heter nå Promitto Group AS. Vi er i dag både produsent og leverandør av lineær LED belysning i hele norden. Vi har siden oppstarten i 2015 jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene på markedet.

 

Vi leverer belysning i hele Norden og arbeider med flere av de største aktørene i bygg- og anleggsindustrien. Med mange års erfaring innen profesjonell belysning, har vi både utstyret og kompetansen til å levere konkurransedyktige belysningssystemer. 

Vårt mål er å skape trygge arbeidsplasser, forebygge ulykker og bevare miljøet ved hjelp av smarte, brukervennlige produkter.

Ved å satse på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger, ønsker vi å skape verdi for kundene våre gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger. 

Våre produkter er designet i Norge og produsert for det nordiske miljøet. Vi selger produktene hovedsaklig gjennom et nettverk av distributører som består av profesjonelle, ledende aktører innen ulike bransjer.

Gjennom denne nettsiden tilbyr vi en liten del av sortimentet for både proff og privat.  

 

Kvalitet
Som en norsk leverandør er det viktig for oss å levere den høye standarden som forventes av våre kunder. Alle våre produkter er selvfølgelig godkjent for bruk i Norge.

 

Service 
Uansett om du handler på nett eller direkte med oss, er service viktig. Finner du ikke det du leter etter eller har spørsmål om produktene så spør oss gjerne! Vi er tilgjengelig på telefon eller mail. Det er også mulig å komme innom for en prat.

 

Sortiment
Vi følger nøye med på ny teknologi og moderne design. Vi legger stadig ut nye produkter i nettbutikken slik at vi alltid har et oppdatert og innbydende sortiment. For hele sortimentet vårt besøk gjerne promitto.no

 

Informasjon
Vi skal alltid formidle tilstrekkelig med informasjon. Derfor legger vi ut gode produktbilder/-videoer, forklarende tekster og ellers holde vår nettbutikk så “ryddig” som mulig.

 

Trygghet
I tillegg til at du alltid har 14 dagers angrerett på alt du kjøper hos oss er vi alltid tilgjengelig dersom det er spørsmål. Vi legger stor vekt på å gjøre en god jobb og holde det vi lover slik at du blir fornøyd!

 

Finner du ikke det du letere etter? Kontakt oss eller gå inn på promitto.no